Mmm... blommor!
Till lunch idag har jag ätit blommor och ris! Rättare sagt de blommor som inte förvandlas till pumpor. Så jag kallar dem för pumpablommor eftersom de kommer ifrån de träden. Var faktiskt riktigt mumsigt =)

Steg 1. Ta bort stjälkar och pistill.

Steg 2. Blanda ihop mjöl, vatten, salt och ägg. Tillsätt blommorna.

Steg 3. Fritera i olja. (Åh, vad jag känner mig onyttig. Används mycket olja här.)

Steg 4. Duka fram och servera med ris.
Skulle haft en lektion idag, men den var inställd. Läraren var förmodligen sjuk. Vet var jag får de flesta myggbetten ifrån! I skolan har jag många lektioner på bottersta våningen och där är det massor med myggor. Om jag tyckte att det var jobbigt med typ 20 bett på varje fot så är det betydligt jobbigare med uppåt 50 bett på varje fot. Åh vad det kliar!
11 dagar kvar älskling =). Längtar såååå!! <3


Steg 1. Ta bort stjälkar och pistill.

Steg 2. Blanda ihop mjöl, vatten, salt och ägg. Tillsätt blommorna.

Steg 3. Fritera i olja. (Åh, vad jag känner mig onyttig. Används mycket olja här.)

Steg 4. Duka fram och servera med ris.
Skulle haft en lektion idag, men den var inställd. Läraren var förmodligen sjuk. Vet var jag får de flesta myggbetten ifrån! I skolan har jag många lektioner på bottersta våningen och där är det massor med myggor. Om jag tyckte att det var jobbigt med typ 20 bett på varje fot så är det betydligt jobbigare med uppåt 50 bett på varje fot. Åh vad det kliar!
11 dagar kvar älskling =). Längtar såååå!! <3

Kommentarer
Postat av: Mamma
Vad spännande maträtt! Låter lite knepigt dock... Har du ingen sås till riset. Tänkte på att när man beställer ex friterade räkor och ris här får man en sötsur sås till. Det kanske finns någon typ av sådan sås som är färdig.
Har du myggmedel? Ska vi skicka med David myggmedel till dig eller kan du få tag i något dundermedel där du är?
Trackback